Diëtist

Binnen mijn werk als diëtist werk ik samen met huisartsen, praktijkondersteuners, GGD, fysiotherapeuten en ook collega diëtisten. Dit om de beste adviezen en zorg op maat te kunnen bieden voor u of uw kind.

 

Kinderen hebben de toekomst en daarbij hoort ook een voeding op maat en een gezonde en bewuste levensstijl. Vaak kun je met een paar kleine tips, trucs en tools een gezin al op het goede spoor zetten, soms moeten we meer puzzelen om samen naar een goede oplossing te komen. Blije, vrolijke en tevreden gezichten als een kind het spreekuur weer verlaat, dat geeft een goed gevoel. Kinderen met overgewicht is een groep die ik veel begeleid (ook in samenwerking met de fysiotherapeut bij de beweegprogramma’s), maar denk ook eens aan andere reden waarom je de diëtist kunt bezoeken:

 

Groei en gewicht
Lactose-intolerantie
Obstipatie of diarree
De eerste hapjes
Voedselallergie
Eet mijn kind wel genoeg?

 

Heb je een andere voedingsvraag of vraag over het gedrag met voeding dan laat het mij weten, er is altijd wel een mogelijkheid om te kijken of ik jullie kan helpen. Ik werk ook samen met de GGD en CJG en JOGG OSS, dus er is altijd weer een mogelijkheid om jullie op de goede weg te helpen.

 

Mocht je interesse hebben in bijvoorbeeld een themabijeenkomst voor kinderen of ouders, bijscholing op gebied van voedingsbeleid op kinderdagverblijf of andere onderwerpen, dan laat mij dit weten. Als specialist in deze leeftijdscategorie maak ik graag een bijeenkomst voor je op maat.

 

Aanmelden info@hannekekuijpersdietist.nl info@hannekekuijpersdietist.nlDiëtist

 

Ga naar website

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren